Winkelcommunicatie - beursstand

Ga jij niet tot bij je klanten, maar komen die tot bij jou, dan zorg je er best voor dat ze zich op het gemak voelen en dat ze niet verloren lopen in een wirwar van communicatieboodschappen. Bied ze structuur en houvast. Zo zal je klant zich thuis voelen in jouw biotoop.

Winkelsignalisatie ontwerp

Als retailer of handelaar wil je dat jouw klanten makkelijk hun weg vinden naar en in je winkel. Stijlvolle signalisatieborden, vlaggen en belettering moeten hun aandacht trekken. Informeer hen over de producten, over de indeling van je rayons of zelfs over de maatregelen die je nam in het kader van Covid-19. Communiceer bovendien in jouw huisstijl, dit zal je klanten alleen maar extra vertrouwen geven.

Ontwerp van POS materiaal

Naast een sterke verpakking en display moet je als producent alle kansen grijpen om de aandacht van de winkelbezoeker te pakken te krijgen. Besprek met de retailer of handelaar welke mogelijkheden er zijn op vlak van winkelcommunicatie. Floorsticker, wobblers,… kunnen op een aangename manier de weg naar je product of actie wijzen.

 

Ontwerp van beursstanden

Dé gelegenheid om aan relatiemarketing te doen en zoveel mogelijk van je klanten en prospecten op een korte tijdspanne gezien te hebben. Eén nadeel: je concurrenten staan met hun stand vaak maar op enkele meters van jouw ‘grondgebied’. Pak daarom uit met een open, aantrekkelijke stand die ook duidelijk communiceert wat je doet. Niks is frustrerender voor een beursbezoeker dan ellenlang te moeten zoeken naar wat een standhouder nu juist doet.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×