Website bouwen - SEO - SEA

In de huidige digitale wereld starten ondernemers en consumenten hun zoektocht naar een product of oplossing via het wereldwijde web. Ofwel typt men rechtstreeks de domeinnaam (bv. www.comcomr.be) van jouw website in, ofwel start men het zoeken via een zoekrobot zoals Google. Zorg er dus voor dat je klanten je domeinnaam zoveel mogelijk te zien krijgen, zodat ze hem onthouden. Laat je website bovendien zo ontwikkelen dat hij uitermate zoekrobot-vriendelijk is, via SEO en eventueel SEA.

homepage webdesign e-quest

Website design & development

Je website is voor jouw prospecten het eerste contact met je organisatie. Het is dus jouw visitekaartje bij uitstek! Is jouw haar eens niet netjes gekamd, da’s totaal niet erg. Maar waak erover dat het ontwerp van je website er picobello uitziet! Bezoekers moeten meteen weten wat je doet en waarom ze juist bij jou moeten kopen. Een aantrekkelijke en overzichtelijke website neemt de rol van verkoper op zich en moet de websurfer ervan overtuigen om voor jouw diensten of producten te kiezen.

Zet dus niet zomaar enkele foto’s en een beetje tekst online, maar ga doordacht te werk. Heb je geen foto’s of teksten in je bovenste lade liggen? Geen nood, COMCOMR springt wel bij met fotografie en contentcreatie.

Wil je nog een stapje verder gaan en ook verkopen via het internet, dan heb je nood aan een webshop. Het ontwikkelen van een webshop is nog complexer dan een website. Stond je er al bij stil hoe jouw producten zullen weergegeven zijn in je shop, hoe het voorraadbeheer zal verlopen, hoe men zal kunnen afrekenen,….? Kortom, ook hier is een professionele partner meer dan welkom.

SEO (Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie)

Webteksten worden geschreven vanuit het standpunt van de zoekrobots en de bezoekers. Zet dus niet langer je verkooppraatje in je eigen woorden op je website, maar doe beroep op een copywriter die niet vanuit een blanco blad papier zal vertrekken, maar vanuit de zoekwoorden waarop jouw bedrijf of product moet gevonden worden.
Om goed te scoren op vlak van SEO heb je naast sterke webteksten ook een duidelijk gestructureerde en technisch performante website nodig. De kracht van jouw SEO wordt dus reeds bepaald bij het bouwen van je website.

SEA (Search Engine Advertising of zoekmachineadverteren)

Bij SEA betaal je advertentieruimte aan een of meerdere zoekrobots. Op basis van een zoekwoordenonderzoek bied je op bepaalde zoekwoorden om zo hoog mogelijk in de zoekranking te staan. Waar SEO een werk van lange adem is, heeft SEA meteen zijn effect. Vandaar dat SEA vaak wordt ingezet bij het lanceren van nieuwe websites of bij tijdelijke reclamecampagnes, waarbij men de verkoop een boost wil geven.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×